Sahan Şirehan'da Havuz Başı Keyfi Başladı

Havaların ısınmasıyla beraber Sahan Şirehan'da havuz keyfi başladı.

Sahan Şirehan Gaziantep İşletme Müdürü Cengiz Döver, yaptığı yazılı açıklamada, tarihi mekan Sahan Şirehan'ın bin 500 kişilik tarihi bahçesiyle konuklarını ağırlamaya devam ettiğini bildirdi.

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte kapalı mekanlarda oturmak istemeyen konuklar için dizayn ettikleri yaz konseptindeki bahçede, fon müziği eşliğinde havuz başı sefalarında başladığını belirten Döver, şunları kaydetti:

''Yaz aylarında Sahan Şirehan'ın vazgeçilmez yemekleri arasında altı ezmeli kebaplar geliyor. Tarihi mekanımız da yapı itibarıyla yaz aylarında serin olup gerek tarihi mekanımızda gerekse modern salonumuzda da klima ile havanın istenen dereceye getirilmesi sağlanmaktadır. Ancak tarihi bahçemize yönelik inanılmaz bir ilgi bulunmaktadır. Özellikle yaz düğünlerine uygun bir alan olan Sahan Şirehan'ın tarihi bahçesinde yaz düğünleri de yapılmaktadır. Günün sıcağından bunalan ve akşamı keyifli bir ortamda geçirmek isteyenlerin tercih ettiği Sahan Şirehan havuz başında konuklarımızın arzusuna uygun menüler yanında klasik sahan menüleri de sunulmaktadır.''

Yaz konsepti düğünleri için Sahan Şirehan'ın kapılarını genç çiftlere açtığını da ifade eden Döver, bunaltıcı yaz akşamlarında düğünlerini kapalı mekanlarda yaptırmak istemeyen çiftler için havuz başı düğün alternatifleri sunduklarını aktardı.

Muhabir: Zerin Özdilek

Yayanıcı: Hasan Özkal
Kaynak: AA