KASİAD'lı İş Adamları Gürcistan’dan Döndü

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi iş adamları Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e düzenledikleri iki günlük iş gezinin ardından Samsun’a döndü.

Tiflis’te , Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ( TUSKON ) Birleşmiş Milletler Karadeniz Yatırım ve Teşvik Programı , Gürcistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı ve USAID Ekonomik Kalkınma İnisiyatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programı’na katılan KASİAD heyeti Tiflis’te çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Samsun’a döndüler .

30 kişiden oluşan KASİAD üyesi iş adamları ‘Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programı’nda iş adamları ikili iş görüşmelerinde bulundular .

İki günlük Gürcistan gezisini değerlendiren KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tayfur Yeşildal , KASİAD’lı iş adamları olarak böyle bir organizasyonda bulunmaktan memnun olduklarını dile getirerek , “İnşaattan gıdaya , tekstilden plastiğe farklı sektörlerde faaliyet gösteren 30 yakın üyemizle Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programı’na katıldık . Gürcü firmalarla 100’ün üzerinde ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakaladık” dedi .

Kaynak: İHA