Aklınızda bir tek acaba bile varsa evlenmeyin

Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz'den evlenecek çiflere öneriler...

Düğün mevsiminde olduğumuz şu günlerde aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz'den evlenecek çiflere öneriler geldi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Manşet programında Ayşe Aral'ın konuğu olan Mehmet Coşkundeniz, nişanlanacak ve evlenecek çiflere uyarılarda bulundu.

Nişan döneminin uzatılmamasını öneren Coşkundeniz, 'Nişan zamanında çiftin birbirini tanıması için konmuş bir zaman. Ama günümüzde nişan evlilik pazarlılığının yapıldığı bir döneme dönüştü. Dışarıdan gelen müdahaleler çiftleri evlenmelerine bir ay kala bile ayırabiliyor. Çünkü sevgiliyken baş başasınız. Ne zaman yüzükler takılırsa ebeveynler devreye giriyor ' ifadelerini kullandı.

'Bazı insanlar düğünüm muhteşem olsun diyor. Olsun tabi ama imkânların ölçüsünde olsun ' diyen Coşkundeniz, 'Evlenirken yapılan borçlar sorun oluyor. Bu kez de ayrılığa borçlar neden oluyor. Buna da dikkat edilmeli. Düğünü kafaya takmayın sonrası önemli ' dedi.

'EVLENİNCE DÜZELİR SANMAYIN '

Mehmet Coşkundeniz, 'Lütfen aklınızda bir tek acaba bile varsa evlenmeyin. Evlendikten sonra düzelir sanmayın düzelmez ' şeklinde konuştu.

2011 yılında Türkiye 'de 120 bin çiftin boşandığına dikkat çeken aşk doktoru, 'Kadınlara boşanma sebepler sorulmuş, 'sorumsuzluk ve ilgisizlik var' yanıtını vermişler. Bunun üzerine kadınlara 'peki sen bilmiyor muydun sorumsuz ve ilgisiz olduğunu?' diye sorulmuş. Kadınlar da 'Biliyordum ama evlenince düzelir sanmıştım' demişler ' açıklamalarında bulundu.

'ÇOCUK EVLİLİĞİ KURTARMAZ '


Evliliğini kurtarmka için çocuk yapanları da uyaran Coşkundeniz, 'Boşananların çoğu da çocuklu. Çocuk evliliği kurtarmaz ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE