BBP'den 'S' Plaka Açıklaması

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, ilçelerden alınan "S" plakalarının şehir merkezinde de kullanılması için Vali Şahabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin konu ile yakından ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

BBP'den 'S' Plaka Açıklaması
S plakalı araçlar hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ünsal, “Sayıları binlere ulaşan S plaka sahiplerini göz ardı etmemeliyiz. Büyükşehir sınırlarına dahil olacak ilçelerde daha önce Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla 20-30 bin TL’ye S plakalar aldılar. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı korsana karşı tedbiri kendilerine göre yorumladılar. Bu durumu korsan ilan ettiler. Bu konuda servisçilerin şikayetlerini dinledim. Gemlik, Mudanya ilçeleri büyükşehir sınırlarına dahil olduğunda S plakaları kullanıyorlar ve hiç böyle problemle karşılaşmamışlar. Diğer ilçe plakalarına çare bulmak gerekir. Mağdur etmeden belli ücret ödeyerek aradaki farkın eşitlenmesi için çalışmalar yapılabilir” dedi.

S plakaları veren belediye başkanlarının konuya müdahil olmasını isteyen Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Ünsal, “S plakaları bu insanlara kim verdi? İnsanlar 20-30 bin lira vererek aldılar. Bu para ilçe belediyelerinin kasasına girdi. Bu konunun çözüme kavuşmasını istiyorum. Herkes rızık için çaba sarf ediyor” dedi .
Kaynak: İHA