Milletvekili Mehmet Şeker Gto'yu Ziyaret Etti

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve il yöneticileri, Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP heyeti, Gaziantep-in sorunları ve çözüm öneri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aslan, konuşmasında, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve yeni yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Konuşmasında, demokrasinin olmazsa olmaz koşullarının iktidar ve muhalefet olduğuna işaret eden Başkan Aslan, şöyle dedi:

''Gaziantep Ticaret Odası olarak hem şehrimizin hem ülkemizin hem de bölgemizin sorunlarına son derece duyarlılık içerisindeyiz. Bu duyarlılığımız sadece ekonomik anlamda değil, siyasi, sosyal ve kültürel konularda da ülkemizin ve şehrin problemlerinin çözümüne yönelik çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda hem milletvekilimiz hem de CHP'nin yeni yönetimiyle karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunacağız. Şehrin sorunlarıyla ilgili bildiklerimizi ve çözüm önerilerimizi kendilerine aktaracağız.''

Milletvekili Mehmet Şeker ise CHP Gaziantep Teşkilatı olarak fırsat buldukça sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, mevcut sorunlar ve çözümleriyle ilgili sürekli olarak görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Şeker, şunları kaydetti:

''Gaziantep Ticaret Odası gibi sivil toplum kuruluşlarını sadece ekonomik bir yapılanması olduğu veya sadece ekonomik anlamda işlev gördüğü için değil Türkiye'nin siyasetine, kültürüne hatta dış siyasetine bile yön veren kuruluşlar olduğu için ziyaret ediyor ve onların fikirlerinden istifade ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının fikirleri bizim için çok önemli. Gaziantep Ticaret Odamızla her zaman görüş alışverişinde bulunuyoruz. En son ziyaretimizde Sayın Başkan Mehmet Aslan ile Suriye politikası üzerine görüşmüştük, Suriye-de bir yıldır yaşanan olaylar ülke ekonomisine özellikle Gaziantep-in, Hatay'ın, Mardin-in ekonomisine zarar verdi. Mersin-de beş yıldızlı oteller yapıldı ama şuanda müşteri bulamıyorlar. Bu sıkıntıları o günden gördük iktidara ilettik, iktidarın yeterli tedbir alması için mücadele ettik. Bununla ilgili araştırma önergesi verdik.''

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ da Gaziantep'in daha iyi bir kent olması ve daha yaşanılır bir hale gelmesi için kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Kaynak: AA