Başkan Çaylı, “Evleri Tek Tek Dolaşacağız”

Fethiye’de meydana gelen deprem sonrası Karaçulha beldesinde yıkılan ev olmadığını belirten Belediye Başkan Yusuf Çaylı, vatandaşların evlerini tek tek dolaşarak kontrol edeceklerini belirtti.

Başkan Çaylı, “Evleri Tek Tek Dolaşacağız”
Merkez üssü Ölüdeniz olan ve Fethiye çevresinde hissedilen deprem sonrası bir açıklama yapan Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye halkına geçmiş olsun derken, halkın panik yapmamasını Fethiye ve çevresinde binalarda yıkık olmadığını ve sadece sıva çatlağı olduğunun altını çizdi. Başkan Çaylı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Fethiye merkez üssü Ölüdeniz olan bir deprem yaşadı. Halkımıza geçmiş olsun. Sevindirici olan ölü yada yaralı olmamasıdır. Ben Fethiye halkının depreme hazırlıklı olduğunu düşünüyorum. Karaçulha beldesinde hasar gören veya yıkılan bir bina yok. Ancak biz Karaçulha Belediyesi olarak tüm binaları tek tek dolaşarak kontrol edeceğiz. Eğer depremde hasar görmüş oturulamaz durumda binalar çıkar ise müdahale edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Çaylı, ulusal basında çıkan tsunami olacak haberleri ile ilgili olarak, şunları söyledi: “Fethiye ve çevresinde deniz çekildi. Tsunami olacak söylentileri gerçeği yansıtmamaktadır. Biz belediye olarak her şeye hazırız”
Kaynak: İHA