Başkan Ayaz Erzulumlularla Bir Araya Geldi

Başiskele’nin saygın hemşeri dernekleri arasında yer alan Başiskele Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’la Naile 2 Cafe'de bir araya geldi.

Başkan Ayaz Erzulumlularla Bir Araya Geldi
Sabah kahvaltısında gerçekleşen buluşmaya dernek başkanı Ekrem Kızıltaş ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Kızıltaş’ın yeni yönetimi; Sıtkı Erdoğan, Burhanettin Buksu, İsrafil Ateş, Adem Aktaş, Abdulkadir Güler, Ayhan Dayanç, İbrahim Koton, Nebi Suna, Seyfullah Örs, Osman Genç, Başkan Ayaz’ı yakından tanıma imkanı yakaladı. Buluşmaya Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile Kültür Müdürü Aziz Kurt’ta eşlik etti Başkan Kızıltaş, Yaklaşık 5 yıldır faaliyet gösteren derneğin 120 üyesi olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz ay gerçekleşen genel kurulda başkan olduğunu hatırlanan Kızıltaş, “ Derneğimiz bir hemşeri derneğidir. Burada kendi kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. Fakat derneğimizin kapısı herkese açıktır. Önemli olan yeni dostluklar ve kardeşliklerdir” dedi.

Kızıltaş konuşmasını sonunda, belediyenin yaptığı hizmet ve yatırımlardan memnun kaldığını ifade ederek, katılımlarından dolayı Başkan Hüseyin Ayaz’a teşekkür etti. Başkan Ayaz’da konuşmasında, “İlçede bu tür derneklerin çok olması bizleri mutlu ediyor. Sizinde bahsettiğiniz gibi kendi kültürünüzü korumak, sahip çıkmak için bir aradasınız. Bizlerde Belediye Başkanı olarak sizlerin yanınızdayız. Başta Başkan olmak üzere tüm yeni yönetime görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Sahilde gerçekleşen kahvaltılı buluşma, iskelede gerçekleşen güzel bir turla son buldu .
Kaynak: İHA