Sünnet Şöleninde İzdiham Yaşandı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran’ın düzenlediği sünnet şöleninde izdiham yaşandı.

Sünnet Şöleninde İzdiham Yaşandı
Kırıkkale Atatürk Parkı’nda 12.'ncisi düzenlenen şölene Sadettin Saran’la birlikte katılan sanatçı Çağatay Ulusoy ve Barış Kılıç’tan imza almak isteyen gençler, izdihama neden oldu. İzdiham nedeniyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. Program süresince katılımcılar da zor anlar yaşadı.

Ulusoy ve Kılıç, polis eşliğinde arabaya bindirilip şenlik alanından uzaklaştırıldı. Öte yandan şölenini gerçekleştiren Sadettin Saran, sünnet olacak çocuklarla tek tek ilgilenerek, Fenerbahçe forması hediye etti. Bu zamana kadar 4 bin çocuğu sünnet ettirdiğini açıklayan Saran, son yapılan şenlikte birlikte 400 çocuğun erkekliğe adım atacağını söyledi.

Her yıl şöleni heyecanla beklediğini ifade eden Saran, “Sünnet yapılacak çocukların gözlerindeki pırıltı, bir yıl süresince bizler için doping oluyor. Memleketime hizmet etmekten her zaman mutluluk duydum ve bu şenliğin sürmesi için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Saran, Fenerbahçe ile ilgili sorulara ise cevap vermedi. Programa Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan, Sadettin Saran’ın babası Özbek Saran, vatandaşlar ve çocuklar katıldı .