Kırşehir’de 17 Okul Beyaz Bayrak Aldı

Kırşehir’de toplam 17 okul çevre ve okul içi temizlik konusunda gösterdiği hassasiyet nedeniyle beyaz bayrakla ödüllendirildi.

Kırşehir’de 17 Okul Beyaz Bayrak Aldı
Temizliğe verdiği önemle dikkat çeken ve bu konuda diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil eden okullara beyaz bayrak verildi.

2011-2012 eğitim öğretim yılı içerisinde denetlenen ve beyaz bayrak almaya hak kazanan Kırşehir genelindeki 17 okula beyaz bayrakları ve sertifikaları verildi.

Öğretmen evinde düzenlenen törene Milli Eğitim müdürü Halil şahin, Sağlık İl Müdürü Selçuk Büyüker, Milli Eğitim müdür Yardımcısı Yüksel Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Bekir demirbaş, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Necati Yılmaz ve okul müdürleri katıldı.

Törende konuşan Halk Sağlığı Müdürü Bekir Demirbaş, “Temizlik günlük yaşamımızda en önemli kavramlardan biridir. Okullara gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşurken, Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin de, “Tüm okulların aynı hassasiyet ve özenle çevre temizliğine ve hijyen koşullarına önem vermelerini temenni ediyoruz. Çocukların hem sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi hem de temizlik duygusunun onlara aşılanması en büyük temennimizdir.” dedi.

Konuşmaların ardından okul müdürlerine beyaz bayrak ve sertifikaları verildi .
Kaynak: İHA