Söke’de Duygusal Resim Sergisi
Söke’de 4 yıldır ALS hastalığı ile mücadele eden emekli resim öğretmeni Nihat Korkmaz’ın “ALS öncesi Çizilen Mazi” isimli resim sergisi büyük ilgi gördü.

Sergi açılışında babasının mesajını okuyan Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.ncü sınıf öğrencisi oğlu Ahmet Emin Korkmaz, babası Nihat Korkmaz’ın teşekkür ve selamlarını sergiye katılanlara iletti. Öğretmen Nihat Korkmaz’ın yaşamından örneklerin yer aldığı slayt gösterisi salondaki konuklara duygusal anlar yaşattı.
30 YIL BAŞARILI ÖĞRETMENLİK
1980 yılında Aydın’ın Koçarlı ilçesinde başladığı öğretmenlik mesleğini Erzincan’ın ardından Söke’de Yavuz Selim Lisesi, Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu, Kuşadası Özel Naci Akdoğan Koleji ve Söke Özel Güven Koleji ile sürdüren Nihat Korkmaz; 30 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 4 yıl önce ALS hastalığına yakalandı. 2 Çocuk Babası olan Nihat Korkmaz öğretmen 30 yıllık meslek yaşantısına 29 ödül sığdırdı .
