Feridun Düzağaç Dayanışma İçin Söyleyecek

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezleri’nce düzenlenen yıl sonu şenliği, Feridun Düzağaç konseriyle taçlanacak.

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi (TODAM) ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi arasındaki protokolle ücretsiz olarak çeşitli dallarda eğitim gören ve kurs sonunda MEB sertifikasına sahip olan kursiyerler, Anıtpark’ta düzenleyecekleri kermeste yıl boyunca meydan getirdikleri eserlerini sergileyecekler. Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile vatandaşa oturduğu semtte sanatsal ve kültürel alanlarda eğitim görme fırsatı veren Çankaya Belediyesi, bu sayede 20 TODAM merkezinde yaklaşık 10.000 katılımcının bu kurslardan yararlanmasını sağladı.

Yaşadıkları mahalleden uzaklaşmadan sosyalleşmelerine de olanak sağlayan bu kurslarda, uzman eğitmenler eşliğinde eğitim gören kursiyerler, ebru, resim, ahşap boyama, ev aksesuarları, el nakışı, takı tasarımı, kurdele nakışı, örgü, mefruşat gibi çeşitli el becerilerini 16 Haziran 2012’de saat 14:00 itibarıyla Anıtpark’ta sergileyecekler. Panayır havasında geçecek ve gün boyu sürecek kermese tüm Ankaralıları davet eden Çankaya Belediyesi, vatandaşlara burada sergilenenlerden alış veriş yapma imkanı da sunacak.

Kermes, Çankaya Belediyesi Türk Halk Müziği Bağlama ekibi ve Türk Sanat Müziği Korosu performanslarının ardından 19.00’da Feridun Düzağaç konseriyle son bulacak .
Kaynak: İHA