Dadaşlar Boğaz Keyfi Yaptı

Yazın gelmesiyle piknikler geziler başladı.

Dadaşlar Boğaz Keyfi Yaptı
İstanbul’da yaşayan Erzurumlular da gemiyle boğaz turu yaptılar. Merkezi Maltepe’de bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen gemiyle boğaz turuna Dadaşlar aileleriyle birlikte gelerek ilgi gösterdiler ve keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

LÜTFÜ ORTAKALE, FATMA AKYÜZ TÜRKÜLERİYLE EĞLENDİRDİ

Yaklaşık 400 kişinin katılım sağladığı gezi, sabah 10.30 da kahvaltıyla başladı, öğlen yemeğinin ardından konuk sanatçıların söylediği türkülerle hem eğlendiler, hem oynadılar.

Vakıf temsilcileri ormanda piknik yapmak yerine denizde boğaz turu yapmak istediklerini belirttiler. Fatma Akyüz “gidirem” türküsüyle hüzünlendirdi, oyun havalarıyla eğlendirdi.

DENGİZEK, VAKIF OLARAK ÇOK ETKİN BİR DÖNEMİ GEÇİRDİK

Merkezi Maltepe’de bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Suha Dengizek, “ Göreve geldiğimizden beri her ay herefene, panel, anma ve konferans gibi çeşitli etkinlikler içeren çok faal bir çalışma dönemi geçirdik. Aynı zamanda yeni binamızı bir an önce bitirmek için aralıksız çalışıyoruz. Erzurum ve Erzurumlulara hizmet şiarıyla yaptığımız çalışmaların yorgunluğunu bugün gemiyle boğaz turu atarak gidermek ve hemşerilerimizle böyle güzel bir havada bir arada olmak memnuniyet verici oldu. Katılım sağlayan herkese teşekkürler” dedi.

Neşe Şairoğlulları, “Bu güzel günde böyle güzel bir şehirde yani İstanbul’umuzda güzel hemşerilerimizle boğaz gezisinde bulunmak gerçekten çok güzel oldu” dedi.

Kaynak: İHA