Başkan, Temizlik İşçisini Alnından Öptü

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışmalarından memnun kaldığı park temizlikçisini alnından öperek tebrik ve taktir etti.

Başkan, Temizlik İşçisini Alnından Öptü
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, belediye çalışmalarını denetledi. Başkan Korkut, İstasyon Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nu denetlerken, parkın temiz olduğunu gördü. Başkan Korkut, park temizliğine bakan belediye işçisi Harun Uzun’a görevini layıkıyla yaptığı için sözlü teşekkür ettikten sonra, terli alnını öptü.

Uzun'un işini güzel yapmasından duygulandığına dikkat çeken Korkut, "İşte çalışan, aldığını kuruşu kuruşuna hak eden bir insan. Gel seni alnından bir öpeyim. Çevrede bir tane çöpe rastlamadım. İşte çalıştığını hak eden, temiz para kazanan insan sensin. Her zaman böyle ol, çalışman ve kazancın böyle pak olsun." dedi.

Başkan Korkut, Uzun’a "işine hor bakmayan insan hiç bir zaman aç kalmaz" nasihatinde bulundu.

Bir anda gelişen alın öpme refleksiyle şaşıran Harun Uzun, “Ben ekmeğimi buradan kazanıyorum. İşimi iyi yapmak kendime olan saygımı artırıyor. Yaptığım iş ne olursa olsun iyisini yapmalıyım. Parkta insanlar vakit geçiriyor. Onların temiz bir ortamda oturmaları belediyeme taktir getirecektir. Ben de yaptığım işle Başkanımdan taktir aldım. Çok mutlu oldum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Taktir görmek güzel bir şey.” ifadesini kullandı .