Genç'ten Yusuf Şimşek'e Ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vefa örneği göstererek Samsunspor'un eski kalecilerinden Yusuf Şimşek'i (73) hasta yatağında ziyaret etti.

Genç'ten Yusuf Şimşek'e Ziyaret
Geçtiğimiz günlerde Samsunspor'un eski oyuncularını, teknik adamlarını ve yöneticilerini "Efsane Futbolcular Buluşuyor" etkinliğinde bir araya getirerek vefa örneği sergileyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şimdi de Samsunspor'un eski kalecilerinden Yusuf Şimşek'i evinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Zaman zaman duygulu anların yaşandığı ziyarette Yusuf Şimşek'in Samsunspor'un efsane isimlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Samsunspor bu şehrin bir markası ise, kırmızı-beyazlı o armanın altında bu takım için ter döken isimler de bizim için önemlidir. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor'un eski futbolcularını, teknik adam ve yöneticilerini buluşturduk. Değerlerimizin kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz. Bu bakımdan çok anlamlı bir etkinlik oldu” dedi.

Canik Belediyesi olarak bu ülke için hizmet eden insanları her zaman önemsediklerini belirten Başkan Osman Genç, "Eski başbakanlarımızdan demokrasi şehidi merhum Adnan Menderes'in ismini Samsun'un en büyük meydanına verdik. Yine Türk sporuna önemli hizmetleri olan merhum Hasan Doğan'ın adını Karadeniz'in en büyük spor kompleksi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ne verdik. Bu insanlarımıza vefalı olmak bizim görevimiz" diye konuştu.

Eski Samsunspor'un kalecisi Yusuf şimşek de kendisini unutmayarak hasta yatağında ziyaret eden Başkan Osman Genç'e teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Genç, ziyaretin sonunda Yusuf Şimşek'e bir şilt ve Samsunspor forması hediye etti .
Kaynak: İHA