Arda’dan Ağar’a Ziyaret
Atletico Madridli Milli futbolcu Arda Turan, Susuluk davası kapsamında Yargıtay tarafından onanan cezasını Aydın’ın Yenipazar ilçesindeki K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’nde çeken Mehmet Ağar’ı ziyaret etti.

İki arkadaşıyla Yenipazar’a gelen Arda, 13:30 sıralarında cezaevine giriş yaptı. Bir süre içerde bekleyen Arda daha sonra görüşme odasına alındı. Yaklaşık 15 dakika Mehmet Ağar ile görüşen Arda, cezaevindeki gardiyan ve askerler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını teşekkür ederek yanıtsız bırakan Arda Turan, cezaevi etrafındaki vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.
KUPAYI AĞAR’A ARMAĞAN ETMİŞTİ
UEFA Avrupa Lig’i finalinde Bilbao'yu mağlup eden A.Madridli milli futbolcu Arda Turan, kupayı Mehmet Ağar’a armağan ettiğini açıklamıştı. Şampiyonluğun ardından Türk bayrağıyla o sevinci yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Arda, “Bunun bir tarifi yok. Söylenecek bir şey yok, çok mutluyum. Mehmet Ağar'da şu anda içeride. Burada olmasını isterdim. Yanlış anlaşılmasın siyasi olarak demiyorum ama kendisini çok severim” demişti .
