İl Başkanlığına İbrahim Özyavuz Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına İbrahim Özyavuz, seçildi.

Belediye Kültür Merkezi'deki gerçekleştirilen kongrede, Mehmet Rüstem Coşkun ile İbrahim Özyavuz başkanlık için yarıştı.

Kongrenin divan başkanlığını yapan MHP Şanlıurfa eski Milletvekili Muzaffer Çakmaklı, parti içi bazı anlaşmazlıkların bulunduğunu belirterek, bu durumun partiye zarar verdiğini ifade etti.

Çakmaklı'nın konuşmasının ardından Mehmet Rüstem Coşkun, Özyavuz ile birlikte delegelerin önüne çıkarak, seçimden çekildiğini ve İbrahim Özyavuz'un oluşturduğu listeyi destekleyeceğini açıkladı.

Bunun üzerine salondaki çok sayıda partili, uzun süre alkış çalarak, Özyavuz lehine tezahürat yaptı.

Özyavuz, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek, şunları kaydetti:

''Herkesin sorunlar çıkacağına ilişkin beklentinin olumsuz çıktı. Arkadaşımızla vardığımız mutabakat sonunda seçime gidiyoruz. Sağ olsun bundan sonra Rüstem Coşkun bey de bizimle birlikte hareket edecek. Parti teşkilatında yeniden yapılandırma çalışması yaparak, bütün partililerin taleplerine cevap vermeye çalışacağız. Bundan sonra partimiz ağırlığını şehrimizde daha çok hissettirecektir.''

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. 450 delegeden 326'sın oyunu alan İbrahim Özyavuz, partinin il başkanlığına seçildi.

Muhabir: Rauf Maltaş / Yasin Dikme

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA