Nihem’de Yıl Sonu Sergi Açılışı

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Konferansa Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, 1 yıl boyunca yapılan çalışmaların sunumu ile devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkez Müdürü Suna Sertpolt, her yaşta ve her alanda eğitim almak isteyen vatandaşlara bu ihtiyaçlarını karşılamak adına ekip olarak büyük gayretler gösterdiklerini belirterek, “Yaptığımız çalışmalar içerisinde her yıl karşımızda daha heyecanlı, daha istekli kursiyerler görmek bizleri mutlu ediyor. Bizlerde bizlere verilen bu imkanları kursiyerlerimizle paylaşarak ilçe adına güzel çalışmalar elde ediyoruz. Bunun bir göstergesi olan yıl sonu sergimiz çalışmalarımızın ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor diyerek emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise, “Halk Eğitim Merkezi bizlerin verdiği desteğin boşuna gitmediğini gösteren kurumlar arasında yer alıyor. Elde edilen başarı ve bu kurumun böyle güzel çalışmalar yaparak ilerlemesinin arkasında duran ve başarıların bu seviyeye ulaşmasını motive eden kurum amirlerimiz var. Ben bu güzel çalışmalardan dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Halk Eğitim Merkezleri sadece meslek edinme kurslarıyla yetinmediğini söyleyen Kaymakam Yaşar Karadeniz, “Yapılan çalışmalara baktığımızda kursiyerlerimizin bayan ağırlıklı olduğunu görüyorum. Ancak ben erkek kursiyerlerinin de farklı alanlarda yer almalarını istiyorum diyerek, yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından müzik dinletisi, ront gösterisi, tekvando, karate ve halk oyunları gösterisi ile devam eden program sergi açılışı ve verilen öğle yemeği ile son buldu .
Kaynak: İHA