Eğitime Çok Sesli Destek

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Atatürk İlköğretim Okulu müzik kulübü ile Nilüfer Belediyesi çok sesli korosunun birlikte düzenlediği konser ilgi gördü.

Eğitime Çok Sesli Destek
Uğur Mumcu Kültür Merkezinde okul öğrenci ve velilerine yönelik yapılan konserde müzik enstrümanı olmadan sadece insan sesi ile seslendirilen müzik eserleri minik öğrenciler tarafından beğenildi. Kendi alanında birçok ödüle de sahip çok sesli koronun hemen sonrasında bu kez sahneyi Nilüfer Belediyesi Oda Orkestrası aldı.

Klasik müzikten farklı örnekler sergileyen oda orkestrası, konser sonunda büyük ilgi topladı. Konserin bitiminde salonda bulunan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri sanatçılara sürpriz yaparak hep bir ağızdan okul marşlarını söyleyerek orkestra sanatçılarına bir jest yaptı .
Kaynak: İHA