Jandarma Bandosu’ndan Konser

Samsun’da, Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu'nca 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Jandarma Bandosu’ndan Konser
Canik Kültür Merkezi’nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu tarafından verilen konser izleyicilerden tam not aldı.

Konseri Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu ve Hasan Ersan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora ve çok sayıda davetli izledi

Jandarma Bando Komutanlığı Bandosu Şefi Jandarma Binbaşı Kahraman Burak Aksoy’un yönetimindeki 55 kişilik ekipten oluşan konserde ilk önce marşlar seslendirildi. Ardından pop ve güncel şarkılar ziyaretçilerden yoğun ilgi görerek ayakta alkışlandı.

Konser sonrası Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, bando şefi Jandarma Binbaşı Kahraman Burak Aksoy’a Samsun’un simgesi olan Atatürk Anıtı tablosu hediye etti. Daha sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bir paket verirken, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru da çiçek takdim etti.

Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Jandarma Bölge Bandosu’nun Ankara’dan Samsun’a geldiğini belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “Samsun’da bu bandoyu görmekten ve 19 Mayıs coşkusunu onlarla birlikte yaşamaktan mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA