GESMEK Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki markalaşan değeri GESMEK’in usta öğreticileri kahvaltıda Başkan Köşker’e konuk oldu.

GESMEK Çalışanları Kahvaltıda Buluştu
Köşker, “GESMEK bünyesinde açılan kurslarımız; halkımızın kaynaşmasını sağlarken, bireylerin yeteneklerini keşfederek kişisel gelişimine de katkı sağlıyor” dedi.

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları’nda görevli usta öğreticiler, sabah kahvaltısında Başkan Köşker’e konuk oldu. 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde bünyesinde 51 branşta Gebzelilere hizmet veren GESMEK’te görevli usta öğreticiler, Eskihisar Sakızağacı Çaybahçesi’nde verilen kahvaltıda buluştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya katılan GESMEK hocalarına çalışmalarından ötürü çeşitli hediyeler takdim edildi.

GESMEK’in bir eğitim ve kültür yuvası olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Yeni hizmetler ve projelerle çehresi değişen ve çağdaş bir kent olma yolunda emin adımlarla kalkınmasını sürdüren Gebze artık her alanda kendi markalarını üretmeye başladı.

Bununla ne kadar kıvanç duysak azdır. İşte eğitim ve kültür alanında önemli bir misyonu üstlenen GESMEK de Gebze’mizin bir değeri, markası” dedi.

Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesi ve hediyelerin takdiminin ardından sona erdi .
Kaynak: İHA