BUGİAD Yönetiminden TBMM Ziyareti

Bursa Girişimci İşadamları Derneği , kurumsal ziyaretler kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret ederek, Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.

BUGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, BUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er, Yönetim Kurulu Üyeleri Eyüp Karakuş, Cengiz Cesimoğlu, Ayhan Yılmaz, Güray Bilir ve Genel Sekreter Ertürk Şahin'in katıldığı ziyaretlerde, ''Yeni Anayasa'' konuşuldu.

Er, ziyaretlerde, sahip oldukları üye sayısıyla Bursa'nın en geniş tabanlı iş hayatı kuruluşu olduklarını belirtti.

Gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ekonomik, sosyal ve siyasal hayata aktif olarak katkı yapmaya çalıştıklarını dile getiren Er, ''Türkiye'de son dönemde ekonomide yaşanan bahar havasından toplumun büyük bir kesimi memnun. Yaşanan ekonomik gelişmeler biz iş adamlarını hayli memnun ediyor. İş adamları olarak bizler de ülkemizin ekonomik anlamda gelişmesi ve hedeflerini yakalaması için aktif olarak çalışıyoruz'' ifadesinde bulundu.

BUGİAD olarak TUSKON çatısı altında yapılan ticaret köprüleri, ticaret forumları ve benzer etkinliklere katılarak üyelerin yeni pazarlara açılmasını sağladıklarını belirten Er, özellikle ''Yeni Anayasa'' konusunu çok önemsediklerini bildirdi .
Kaynak: AA