Mebet’e Ödemiş’ten Alkış

Ödemiş belediye korolarının geçtiğimiz aya Menemen’de verdiği konserin ardından Ödemiş’e gelen Menemen Belediye Tiyatrosu (MEBET) Ödemişli izleyicilerden tam puan aldı.

Mebet’e Ödemiş’ten Alkış
Ödemiş Cep sineması 1 no’lu salon’da sergilenen Entrikalı Dolap Komedyası’na tiyatroseverler ilgi gösterdiler. MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler’in de oynadığı iki perdelik komedi oyununda kahkahalar eksik olmadı.

Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı oyunda; eve giren iki hırsızın elbise dolabında buldukları cesetle ve sonradan eve gelen ev sahipleri ve komşularıyla yaşadıkları komik olaylar anlatıldı. Kahkahaların alkışlara karıştığı iki perdelik oyunun sonunda sahne alan 18 oyuncu uzun süre alkışlandı. Oyunun sonunda Belediye Başkanı Bekir Keskin oyunculara çiçek verdi.

MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler, “Ödemiş’teki oyunun ardından zor ve yürekli bir enerjiyi başarıya çeviren oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu başarıları hak eden Ödemiş seyircisine ve belediye başkanı Bekir Keskin’e de teşekkür ediyorum. Bugün buralarda olmamızı sağlayan belediye başkanımız sayın Tahir Şahin’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi .
Kaynak: İHA