Kuşum Aydın'dan Hodri Meydan

Sanatçı Kuşum Aydın, yüzüyle ilgili yapılan 'çökmüş' haberlerinden dert yanıp, tüm sanatçılara hodri meydan dedi.

Kuşum Aydın'dan Hodri Meydan
Beyaz Tv ekranlarında Beyaz 'ın Sultanı programına konuk olan Aydın, içini döktü. Yüzü çökmüş dedikodularına yanıt veren Aydın , 'Twitter 'da TT oldum. -Yanakları çökmüş gözleri akmış- dediler. Öyle haberler çıktı ki hayatım boyunca onları affetmeyeceğim. ' dedi. İnsanların hayatları boyunca hata yapabileceklerini ifade eden Aydın, 'Şu anki aklım olsa o operasyonları yaptırmazdım ' şeklinde konuştu. Rahatsızlığından dolayı haftada iki gün tedavi olduğunu vurgulayan Aydın, kendisi hakkında yapılan çirkin haberlerden de dert yanarak 'Benim pırıl pırıl resmimi çekiyorlar, altına da yaratık yazıyorlar. Ayıptır günahtır. ' dedi.

Televizyondan çekilen ve genişletilen fotoğrafların yüzünü kötü gösterdiğini belirten Aydın, 'Bunun tek kötü tarafı ekmeğimizle oynamaları oluyor. İşimizden oluyoruz. O ekmeği, tek başıma ben almıyorum. Ben ekmeği alıp Seda Sayan 'dan sonra dağıtan nadir kişilerdenim. Merak etmeyin. Ben o ekmeği mezara götürmüyorum.' diye ekledi. Bir süre önce yaptığı 'Bu kötülükleri yapanlar benim mezarıma gelmesin' açıklamasını da buna bağlayan Aydın, 'Çünkü onlar benim ekmeğime mani oldular ' dedi.

Kendisi hakkında yapılan asparagas haberleri de hatırlatan Aydın, 'Sanatçılar madem bu kadar cesaretliler ve mertler, yiyorsa ayda bir kere kan aldırıp içki-uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarına baktırsın. 'dedi. Hayatında alkol ve uyuşturucu kullanmadığını kaydeden Aydın, 'Ben hazırım. Hayatımda alkol kullanmadım. Uyuşturucunun 'u 'sunu bilmem. Gelin ayda bir örnek aldıralım. Bakalım kaç kişinin cesareti olacak da benimle gelecek.' dedi. Verdiği örnekten yola çıkarak 'Bu yüzden ekmeğimizle oynamayın diyen' Aydın, yapılan asparagas haberlerin sahiplerini ise deşifre etmeyeceğini söyledi.