Gölkaypark’ta Demokrasi Buluştu

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Hülya Kahraman Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Gölkaypark’ta Demokrasi Buluştu
Konuklarını Gölkaypark’ta ağırlayan Doğan, verdiği mesajlar ve misafirperverliği ile siyasi olgunluğunu bir kez daha gösterdi.

Konuklarını samimi bir ortamda ağırlayan ve demokratik toplum için çok sesliliğin önemine vurgu yapan Başkan Doğan muhalefetin önemine dikkat çekerek, “Demokrasinin sağlıklı işlemesi için muhalefetin varlığı şarttır. Görüşlerimiz, siyasi çizgimiz ne olursa olsun bizler bu şehir, bu ülke adına güzel şeyler yapmayı hedefleyen insanlarız. Bu noktada iktidar ve muhalefet fikirleri ile birbirini desteklecek ve kazanan her zaman bu ülke, bu millet olacaktır. Bizler İzmit gibi önemli bir merkezde olan kişiler olarak bu siyasi olgunluğu gösterecek olgunluğa sahip olmalıyız. Biz İzmit Belediyesi olarak farklı görüş ve fikirleri değerlendirmeye her zaman hazırız. Önemli olan millet hizmettir” dedi.

Gölkaypark’ı çok beğendiklerini ifade eden Demokratik Sol Parti İzmit İlçe Başkanı Hülya Kahraman Yıldırım, “Kış aylarında makamında yaptığımız ziyarette Gölkaypark’ta yeniden buluşma sözü veren Başkan Doğan, sözünü tutu, bizleri burada ağırlıyor. Gölkaypark çok güzel bir yer olmuş. Konukseverliği nedeniyle Başkan Doğan’a teşekkür ediyorum Ak Parti adayı olarak seçilen Başkan Doğan, partisinin Belediye Başkanı olarak değil, İzmit’in Belediye Başkanı olarak davranmasını bilmiştir. Bunu takdirle karşılıyoruz. Ayrıca İzmit için güzel şeyler yapıldığını da görüyor ve takdir ediyoruz.” dedi .
Kaynak: İHA