Balabankoru’da Yaza Merhaba!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Balabankoru köyü koruluğunda düzenlenen ‘yaza merhaba’ eğlencesine katılanlara geleneksel tatar çorbasından ikram etti.

Balabankoru’da Yaza Merhaba!
Uzunköprü Balabankoru Muhtarı Yılmaz Göksu, köy korusunda ‘yaza merhaba’ eğlencesi düzenledi.

Eğlenceye Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut, İlçe Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çakmak, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzunköprü Kaymakamı köy muhtarı Göksu’dan geleneksel olarak oğlak etinden yapılan tatar çorbasının tarifini aldı. Köy Muhtarlığı tarafından pikniğe katılan herkese tatar çorbası dağıtıldı. Hep birlikte yenen yemeğin ardından müzik eşliğinde de eğlenildi.

Uzunköprü Balankoru Muhtarı Yılmaz Göksu, tüm köyün katılımıyla gerçekleşen dallık programımızla yazı hep beraber karşıladık. Büyük piknik olarak da isimlendirilen bu organizasyon sayesinde herkes birbiri ile buluşma şansı yakaladı. Çocuklarımızın bir araya gelip kaynaşması, eski dostların tekrar bir araya gelmesi için bir sebep niteliği taşıyor. Programa katılanlara teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA