Bakan Dinçer, Karaman’da Mezun Olduğu Eski Okulunu Gezdi

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 1963 yılında mezun olduğu okulunu ziyaret etti.

Bakan Dinçer, Karaman’da Mezun Olduğu Eski Okulunu Gezdi
Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere geldiği Karaman’da, eski adı Kale İlköğretim Okulu olan Anafartalar İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Dinçer, burada sınıfları gezerek, öğrenciler ve öğretmenleri ile sohbet etti.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman ile AK Parti Karaman milletvekilleri Lütfü Elvan ve Mevlüt Akgün’ün de eşlik ettiği Bakan Dinçer, okulda yeni düzenlenen bilgisayar ve teknoloji sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Girdiği sınıflarda, küçük öğrencilerden, değişik sorular sorarak bilgi alan Dinçer, bazı sınıfların yeni boyandığını öğrenerek, aileler vasıtasıyla okuldaki problemlerin aktarılması tavsiyesinde bulundu. Girdiği başka bir sınıfta, geçen hafta ikram edilen sütlerden dolayı öğrencilerin teşekkür ettiği Bakan Dinçer, kendisine eşlik eden protokol üyeleri ile sıralara oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayrıca, geçirdiği trafik kazası sonrasında felçli olan kardeşi İshak Dinçer ile görüşen Bakan Dinçer, mezun olduğu Karaman İmam Hatip Lisesi’ni de ziyaret ederek, ildeki programını tamamladı .