Kılıçdaroğlu, Cihangir Kentevi'ni Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da Cihangir Mahallesi Kent Evi’nin açılışını yaptı.

Kılıçdaroğlu, Cihangir Kentevi'ni Açtı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediyesi tarafından Cihangir Mahallesi’ne yapılan Kent Evi’nin açılışını yaptı. Kılıçdaroğlu, açılışın yapılacağı alanda davul zurnayla karşılandı.

Seçim Otobüsü ile gelen Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlara seslendi. "Her şeyin başında insanların özgürlüğü vardır." diyen Kılıçdaroğlu, “Eğer bir insan düşüncelerini özgürce dile getiremiyorsa, özgürce kitap yazamıyorsa, bir gazeteci özgürce haber yapamıyorsa, bir köşe yazarı özgürce yazı yazamıyorsa orada demokrasi askıda demektir.” şeklinde konuştu.

Yola demokrasi ve özgürlük diyerek çıktıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Herkes istediği gibi düşünebilmeli, herkes özgürce konuşabilmeli, düşüncelerini özgürce dile getirebilmeli. Barışı demokrasiyi kardeşliği hep beraber inşaa edeceğiz bunun için yola çıktık.” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, vatandaşlar arasında, din, kimlik, inanç ayrımı yapmayacaklarını belirtti.

Konuşmanın ardından, Cihangir Mahallesi Kent Evi’nin açılışını yaptı .