Cemil Çiçek Adana'da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, bu yıl 10.'su organize edilen; 'Çukurova Yörük Türkmen ve Hıdrellez Şöleni'ne katılmak üzere Adana'ya geldi.

Cemil Çiçek Adana'da
Ankara'dan havayoluyla Adana'ya hareket eden Cemil Çiçek, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile Adana Havalimanı'nda kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Burada, yeni anayasa çalışmaları ve tutuklu milletvekillerinin durumuyla ilgili bir gelişmelerin sorulması üzerine Çiçek, "Bu gelişmelerle ilgili yeni bir toplantı yapılmadı. Eski toplantılarla ilgili açıklama yapıldı. Önümüzdeki hafta salı ya da çarşamba toplantı yapılacak. Ondan sonra gerekli açıklama yapılacak" dedi.

Havaalanında vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Çiçek, buradan da karayoluyla Akdeniz Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu'nca organize edilen; '10. Çukurova Yörük Türkmen ve Hıdrellez Şöleni'ne katılmak üzere merkez ilçe Sarıçam'a bağlı Mustafalar Köyü Piknik Alanı'na geçti.

Meclis Başkanı Çiçek ile Aksu'ya Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yanı sıra ile birlikte AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç ve Necati Çetinkaya da eşlik etti.

Cemil Çiçek ve Abdülkadir Aksu, saat 20.40'ta Ankara'ya geri dönecek .
Kaynak: İHA