Mendil İle Birlikte Kupayı Da Kaptılar

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Mendil Kapmaca Federasyonu tarafından Beyşehir'de düzenlenen Sancak Plastik Mendil Kapmaca Ligi sona erdi.

Beyşehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşma yapan Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Türkiye'de olduğu gibi Beyşehir'de de ilk kez düzenlenen lige 5 okul takımının katıldığını belirterek, ''Her yarışmanın mutlaka bir birincisi olacaktır. Bizim gönlümüzde tüm katılımcı okullarımız da birincidir. Bu anlamda katılan tüm okullara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Mendil Kapmaca Federasyonu Beyşehir İlçe Temsilcisi Ali Metin de Konya'da sadece Beyşehir'de düzenlenen lig sonunda il birinciliğini Beyşehir Atatürk İlköğretim Okulu takımının kazandığını söyledi.

Konuşmaların ardından, şampiyonluğu kazanan Atatürk İlköğretim Okulu, ikinciliği elde eden Ali Rıza Celeboğlu ve üçüncülüğü paylaşan Sevindik ve Üzümlü Cengiz Topel İlköğretim Okulu takımlarının kaptanlarına kupalarını protokol üyeleri verdi .
Kaynak: AA