Balıkesir Belediyesinden Bahar Temizliği

Balıkesir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki mahalleler kapsamlı bir şekilde temizleniyor.

Balıkesir Belediyesinden Bahar Temizliği
Belediyenin bahar temizliği vatandaşları memnun etti. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 4 süpürme, 1 konteyner yıkama, 1 buharlı yıkama, 1 yol yıkama aracı ve 1 arazözün kullanıldığı çalışmalarda kalabalık bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda yapılan bahar temizliğinin mahallelerdeki çöp toplama günlerine göre yapıldığı bildirildi.

Temizliklerin Adnan Menderes, Paşaalanı ve Yenimahalle’nin de (TOKİ) aralarında bulunduğu 20’ye yakın mahallede tamamlandığı, diğer mahallelerde ise devam ettiği bildirildi.

Mahallelerdeki bahar temizliğinden hem muhtarlar hem vatandaşlar büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Belediye Başkanlığına teşekkür ettiler.

Balıkesir Belediyesinden yapılan açıklamada, kapsamlı bir şekilde devam eden mahallelerdeki bahar temizliğinin Haziran ayının ilk haftasında tamamlanacağını, aynı şekilde sonbaharda da yapılmasının planlandığını bildirdi .
Kaynak: İHA