Armutalan Belediye Başkanı Ünlü Açıklaması

Marmaris ve beldelerinin Dubai'de düzenlenen uluslararası turizm fuarında tanıtıldığı bildirildi.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, makamında düzenlediği basın toplantısında, 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Dubai'de gerçekleştirilen fuara meclis üyeleriyle katılarak Marmaris ve beldelerinin tanıtımını yaptıklarını söyledi.

Fuarda çeşitli temaslarda bulunduklarını belirten Başkan Ünlü, ''Dünyada her yıl çok sayıda yeni destinasyon turizme açılıyor. Bu durum, tatil yapanlar için alternatiflerin çoğalması demek. Biz de bölgemizi bu alternatiflerin içine sokmak için turizm fuarlarına katılıyoruz'' dedi.

Fuarda genel bir Türkiye standı bulunduğunu anlatan Ünlü, bu stanttaki tanıtım materyallerinin kısa sürede tükendiğini ifade etti.

Fuara Muğla Valisi Fatih Şahin'in de katıldığını dile getiren Ünlü, şöyle konuştu:

''Sayın Valimizle bölgeye turist gelmesi için birçok yetkiliyle toplantı yaptık. İnanıyorum ki bu sene ve bundan sonraki seneler Birleşik Arap Emirlikleri'nden bölgemize turist gelecek. Birleşik Arap Emirlikleri geliri çok yüksek bir ülke. Her yıl yaklaşık olarak burada ülkemize 35 bin turist geliyor. En çok İstanbul, Antalya ve Bursa'yı tercih ediyorlar. Bu turistler, turla değil genelde bireysel seyahat etmeyi seviyorlar ve bir Avrupalı turistin 6 katı harcama yapıyorlar.' '
Kaynak: AA