'Abstar' Uluslararası Fuarda

Adana’dan dünyaya açılan, 4 kıtada 30 ülkeye ihracat yapan Abdioğulları A.Ş’nin, teknolojiye yaptığı yatırımla ürettiği "Astar" markalı dayanıklı çimento ve alçı torbası, Yapı Fuarı/Turkey Build Tuyap fuar alanında, şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü tarafından yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilere tanıtıldı.

'Abstar' Uluslararası Fuarda
Tarımsal ve andüstriyel ürünlerin korunmasında ve ambalajlanmasında son teknoloji ürünü makineleri ve tecrübeli elemanları ile üretim yapan Abdioğulları A.Ş’nin, teknolojiye yaptığı yatırımla yapı sektörüne kazandırdığı "Abstar" markalı ürünleri dayanıklı çimento ve alçı torbası İstanbul’daki fuarda fark yarattı.

Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren Yapı Fuarı/Turkey Build Tuyap fuar alanında Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü tarafından yurtiçi ve yurtdışından gelen müşterilere tanıtılan dayanıklı çimento ve alçı torbasının, kraft torbaya göre birçok üstünlükleri bulunuyor.

Adana’dan dünyaya açılan, 4 kıtada 30 ülkeye ihracat yapan Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, "Abstar"ın yenilikçi teknolojisi ile dikkat çektiğini belirterek, gösterilen ilginin bu alanda yaptıkları büyük yatırımların önemini bir ke daha gözler önüne serdiğini söyledi.

Sütcü, Türk inşaat sektörünün ne kadar büyüdüğünün bir kanıtı olan bu fuarda yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Geçen yıl Avrupa teknolojisi ile üretimine başlamış oldukları abstar markalı polypropilen’den üretilmiş olan dayanıklı alçı ve çimento torbasının her geçen yıl Türkiye piyasasında daha da fazla yer alacağını vurgulayan Sütcü, "İnşaat sektörünün en önemli unsurlardan olan çimento ve alçının ambalajlanmasında kraft torbaya göre bir çok üstünlükleri bulunan abstar fuarda yurtdışından gelen müşteriler tarafından olumlu karşılanıyor ve Türkiye’de büyüme potansiyeli de devam ediyor" dedi.

Sütcü, bu fuarın, Türkiye'nin de içinde yer aldığı Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu Rusya ve BDT Ülkelerinden oluşan coğrafyanın merkezindeki en büyük sektörel buluşmaları hayata geçirdiğini vurgulayarak, "Başta Avrupa Ülkeleri olmak üzere Ekonomi Bakanlığı'nca Alım Heyeti Programına Alınan Ülkerlerden gelen ziyaretçilere de abstarın özelliklerini anlatma fırsatı bulduk" diye konuştu.

Sütcü, 2010’dan itibaren seri üretime geçtikleri bu ürünün tanıtım faaliyetlerine önümüzdeki dönemlerde de hem yurt içinde hem de yurtdışında sürdüreceklerini kaydetti.

Tanıtım faaliyetlerine önümüzdeki dönelerde de hem yurt içinde hem de yurtdışında devam edeceğini açıklayan Abdioğulları AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesindeki var olan 5 tesise ilave olarak kapasite artırımı için 140 bin metrekare alan üzerinde yeni ürünler için 6. Fabrikanın temellerini attıklarını vurguladı.

Toplam alan olarak 270 bin metrekareye ulaştıklarını ifade eden firma ortağı Salih Sütcü, bu yatırım sonrasında aynı çatı altında birçok endüstriyel ve tarımsal ambalaj malzemeleri üretimini yeni ürünler ilave ederek sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA