TSE’nin Aydın ve Uşak’ta Eğitimleri Devam Ediyor

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Ege Bölgesi’nde Kalite Günleri” 4-8 Haziran 2012 tarihleri arasında Aydın ve Uşak’da devam ediyor.

TSE’nin Aydın ve Uşak’ta Eğitimleri Devam Ediyor
Özel, kamu ve sivil toplum kuruluşlarında standardizasyon faaliyetlerini geliştirmek ve kalite yönetimi anlayışının yerleşmesini sağlamak amacıyla sürekli eğitim programları hazırlayan Türk Standardları Enstitüsü, “Ege Bölgesi’nde Kalite Günleri” organizasyonu kapsamında İzmir, Manisa ve Denizli’de üç binin üzerinde katılımcıya eğitim verdi. Eğitimlere gelen yoğun talep karşında TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü Aydın ve Uşak’da da eğitim vermeye hazırlanıyor.

Genel katılıma açık sertifikalı eğitimlerden herkesin yararlanabilmesi amacıyla, eğitim ücretlerinde önemli oranda indirim yapılarak KDV dahil - kişi başı/günlük 60 TL’ye eğitim imkanı sunulacak. Eğitimler; Aydın Ticaret Odası ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecek.

TSE Ege Bölge Koordinatörü Topel Gül, “Mayıs ayı içerisinde İzmir, Manisa ve Denizli’de gerçekleştirdiğimiz ve 3 binin üzerinde katılımcının yararlandığı Sertifikalı Eğitimlerimiz büyük ilgi gördü. Çevre illerden gelen talepleri de değerlendirmeye başladık. TSE’nin eğitimlerinin bu kadar talep görmesi memnuniyet vericidir. Eğitimlerimizin gerçekleşmesi için bize destek veren Aydın Ticaret Odası ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’na da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Aydın Ticaret Odası ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ile düzenlenecek eğitimlerde; TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi (Aydın - Uşak), TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi (Aydın - Uşak), TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi (Uşak) ve Liderlik Eğitimi (Aydın) konuları TSE Eğitmenleri tarafından anlatılacak .
Kaynak: İHA