Anne ve Baba Okuluna 15 Bin Katılım
Kepez Belediyesi'nin düzenlediği ve 91 okuldan yaklaşık 15 bin velinin katıldığı 'Anne-Baba Okulu Kuşak Çatışması' isimli eğitim projesi sona erdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü son derste yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen projenin gelecek yıl da sürdürüleceğini belirtti.
Başkan Tütüncü, "Sadece yol, park. bahçe, güzel binalar yapmak değil, önemli olan gelecek inşasına katkıda bulanabilmektir. İlköğretim ve liselerde okuyan çocuklarımız, 5 -15 yıl sonra bu şehrin, bu ülkenin ana taşıyıcıları olacaklar. Bu bakımdan düzenlediğimiz projenin çok önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Projenin gerçekleşmesine katkıda bulunan Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Muhittin Durmaş, Özel Kalem Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Birimi ve Teknik Servis çalışanlarına teşekkür eden Başkan Tütüncü, Eğitim Uzmanı Osman Günal'a da plaket verdi .
