Suluova Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu El Sanatları Sergisi

Suluova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde el sanatları sergisi açıldı.

Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda sergilenen yıl sonu el sanatları sergisi açılışını Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları gerçekleştirdi.

El sanatları sergisinde tel kırma, el ve makine nakışı, iğne oyası ve mefruşat ürünlerinin sergilendiğini belirten Suluova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şahin Durmuş, ''Yıl boyunca mesleki, teknik, sosyal-kültürel ve okuma-yazma branşlarında toplam 122 kurs açtık. Bu kurslarımıza bin 672'si bayan, toplam 2 bin 647 vatandaşımız katıldı'' dedi.

Kadınların zamanlarını verimli kullanmaları ve aile ekonomilerine katkıda bulunabilmeleri için bu tarz kursları düzenlediklerini belirten Kaymakam Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

''Hem nitelik hem nicelik hem de sayısal olarak ilçemizde tam bir kurs bütünlüğünü halk eğitimi müdürlüğümüz bünyesinde buluyoruz. Bizlerin hedeflerini daha da yüksek tutması sizlerin taleplerine bağlı. Sizlerin talepleri bizler için çok önemli. Bu talepleriniz doğrultusunda çeşitli kurslar açmaya devam edeceğiz. Bu kıymetli eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçenlere ve eğitmenlerinize teşekkür ederim.' '
Kaynak: AA