Sigortacılık Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Sigortacılık Haftası kutlamaları çerçevesinde ‘Sigortalı Yaşam, Yaşam Bilincini Geliştirme’ konulu toplantı düzenlendi.

Sigortacılık Haftası Kutlamaları Devam Ediyor
Kayseri Ticaret Odası (KTO) toplantı salonunda düzenlenen toplantıya KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Sigorta Acenteleri Derneği (SAB) Başkanı Ayşe Kılıç, sigortacılar ve davetliler katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve SAB İşbirliği ile düzenlenen ‘Sigortalı Yaşam, Yaşam Bilincini Geliştirme’ konulu toplantıya Tanfer Dinler ve Faik Ömrüuzak konuşmacı olarak katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Sigortacılık Haftası’nın sigorta bilincini arttırmak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Sigortacılık sektörünün ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Mehmetbeyoğlu, “Ekonomi kurallarının değiştiği günümüz şartlarında son derece önemli bir hale gelen sigortacılık sektörü ülke ekonomisine katkı sağlarken, toplumda bir bilinç oluşturmaktadır” dedi.

Sigortacılık sektörünün giderek gelişen bir sektör olduğunu ifade eden Mehmetbeyoğlu, “Ekonomik ve sosyal hayatta emniyet sağlama işlevi bulunan sigorta sektörü ülkemizde son yıllarda giderek gelişen bir sektör haline gelmiştir” diye konuştu.

SAB Başkanı Ayşe Kılıç ise, “Sigorta Acenteleri Derneği olarak TOBB’a bağlı ticaret ve sanayi odalarındaki ticaret erbabına tanıtım toplantıları düzenlenmesi öngörülüyordu. Bu kapsamda da bahar döneminde 3 toplantı gerçekleştireceğiz. Bu 3 toplantının ilkini geçen hafta Elazığ’da yaptık. İkincisini ise bugün Kayseri’de gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Mehmetbeyoğlu, katılımcılara kilim hediye etti. Toplantı, konuşmacıların sigortacılık sektörü ile ilgili sunumlarıyla devam etti .
Kaynak: İHA