Merkez Park’tan ‘İlginç’ Kareler

Adana’da yeşil ile mavinin bütünleştiği ender noktalardan biri olarak öne çıkan Merkez Park, doğal güzelliklerinin yanı sıra objektiflere yansıyan ilginç kareleri ile de öne çıkıyor.

Merkez Park’tan ‘İlginç’ Kareler
Seyhan Nehri’nin her iki yakasına da 33 dekarlık bir alana kurulan Merkez Park, bugün fotoğraf tutkunlarının da vazgeçilmez adreslerinden biri olarak öne çıkıyor. Fotoğraf sanatına yeni başlayanlar için bulunmaz bir uygulama alanı olarak öne çıkan parkta bugün 400 binden fazla bitkinin yanı sıra 40 çeşit ağaç, 67 çeşitli bitki bulunuyor. Parkın içinde 12 havuz ile birlikte 2.2 hektarlık bir çocuk oyun alanı, paten pisti, anfitiyatro, dairesel biçimli dinlenme terası da fotoğraf çekimi için malzeme anlamında önemli bir çeşitlilik sunuyor.

Aynı zamanda da yeşil ve mavinin de buluşma noktası olarak öne çıkan Merkez Park’ta objektife yansıyan kareler de birbirinden ilginç görüntüler oluşturuyor. Özellikle Sabancı Merkez Parkı’nın görsel anlamda önemli bir zenginlik kazandırdığı parkta, farklı çalışma yapmak isteyenlere önemli alternatifler öne çıkıyor. Bir fotoğraf karesinde caminin minareleri ağaçların arasında ilginç bir görüntü oluştururken, bir başka karede ise bir portakal ağacının üzerinde yükselen saat kulesi dikkat çekiyor .
Kaynak: İHA