Memura Yapılan Zam

Ardahan'da bir grup memur, maaşlarına yapılan zammı basın açıklaması yaparak protesto etti.

Kamu-Sen Ardahan İl Temsilcisi Çağrı Coşkun, Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki toplanan gurup adına yaptığı basın açıklamasında, toplu sözleşmenin büyük bir fiyaskoyla sonuçlandığını ileri sürdü.

Coşkun, ''420-500 ayrıcalıklı işadamı için teşvik adı altında bir çırpıda 2 milyar TL kaynak aktaranlar, 4.5 milyon kişi için 5.5 milyar TL'yi çok gördüler'' dedi.

ARDAHAN - Ressam Barış Yıldız tarafından Ardahan Devlet Hastanesi çocuk servisine çizgi film kahramanlarının resimleri yapıldı.

Hastane Başhekimi Dr. Burak Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının çocuk servisini renklendirmek, çocuklar için güzel bir ortam oluşturmak olduğunu söyledi.

Duvarlara işlenen 14 yağlı boya resmiyle bundan sonra çocuk bölümünde tedavi gören çocuklar için daha farklı bir ortam olacağını ifade eden Karabulut, ''Bundan sonra bize gelen miniklerimiz için daha güzel ve hoş bir ortam sunmuş olacağız. Sosyal projeler kapsamında yaptığımız bu çalışmayla çocuklarımızı hastane ortamında da güldürüp eğlendirmiş olacağız. Çocuklarımızın gözlerine hastanemiz, güzel ve hoş bir görüntü sunmuş olacak'' dedi.

Kaynak: AA