Avnet, Müşteri Lansman Toplantısı Gerçekleştirdi

Motorola Solutions kurumsal kullanıcılara yönelik Android tabanlı ilk tableti ET1’in Türkiye’deki müşteri lansman toplantısı, Avnet-Sürat Teknoloji-Motorola Solutions işbirliğiyle Ankara Rixos Hotel’de gerçekleştirildi.

Avnet, Müşteri Lansman Toplantısı Gerçekleştirdi
Dünyanın en büyük Bilgisayar Teknolojileri distribütörlerinden Avnet Inc’ın, Türkiye’de Sanko Holding ortaklığı ile kurduğu Avnet Technology Solutions Türkiye, iş ortağı Sürat Teknoloji ile birlikte Motorola ET1 Tablet Bilgisayar lansmanını gerçekleştirdi. Motorola Solutions OT/VT ürünlerinin katma değerli distribütörü Avnet Motorola Solutions Türkiye yetkililerinin de hazır bulunduğu müşteri lansman toplantısı, Rixos Ankara Hotel’de düzenlendi.

‘Motorola ET1 Lansman Toplantısı’nda, dünyanın önemli OT/VT ürünleri üreticilerinden Motorola Solutions ve önde gelen çözüm odaklı dağıtım distribütörü Avnet yetkilileri Sürat Teknoloji’nin müşterileri ile biraraya geldi. Etkinlikte, Motorola ET1 kurumsal tablet ile ilgili tanıtım yapıldı ve aynı zamanda ET1 demo ürünleri sergilendi.

Motorola ET1, tabletlerin tüketici pazarında alışılagelen kullanışlılığı ve popüler diğer kullanıcı deneyimleri ile dayanıklılık, tercihe göre barkod ve manyetik kart okuyucu, çalışırken çıkarılıp-takılabilen pil paketleri ve güvenli sistem yazılımı gibi gerçek kurumsal sınıf cihazlarda olması gereken özellikleri bir araya getiriyor. ET1 tabletin yanı sıra, çok yuvalı ve güvenli şarj istasyonu gibi endüstri açısından büyük önem taşıyan ürünler de piyasaya sürülen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Gün boyu kullanım için tasarlanmış ve Wi-Fi destekli olan ET1 tablet, şifre korumalı olduğundan her kullanıcı için yetki ve sorumluluk düzeyine uygun biçimde kolayca konfigüre edilerek kullanılabiliyor. Sisteme giriş bilgisine bağlı olarak izin verilmiş uygulamaların kullanımını kontrol ve takip edebilen yöneticiler, böylelikle iş saatlerindeki verimliliği garanti altına alıyor.

ET1’İN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Perakendeciler Motorola’nın geniş partner ve bağımsız yazılımcı ağı tarafından geliştirilen çok çeşitli uygulamayı sorunsuz ve güvenli biçimde çalıştırabiliyor. Bunlar arasında satış yardımı, Mobil POS (mPOS), elektronik yönetici kontrol paneli, planogram yönetimi ve uyumluluk ürün bulma gibi uygulamalar da yer alıyor. Android işletim sisteminin kurumsal kullanım için geliştirilmiş bir versiyonu üzerinde çalışan ET1 tablet, çok sayıda çalışan tarafından 7 gün 24 saat kullanılabilecek şekilde tasarlandı .
Kaynak: İHA