Ak Parti'de Toplu İltihak

Bursa'nın Gemlik ilçesinde AK Parti saflarına 100 yeni üye katıldı.

Ak Parti'de Toplu İltihak
Toplu iltihak törerine AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Başkan Vekili RefikYılmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, Gemlik teşkilatında 8 bini aşkın üye olduğunu, son dönemde ayda ortalama  100 - 150 kişinin üye olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Duyuyoruz, 3-5 kişi istifa etmiş deniliyor, bunlar afaki şeyler. AKP arti ailesi güçlü bir aile, her geçen gün üye sayımız artarak devam ediyor" dedi.

Yılmaz, genelde ve yerelde iktidar olan partilerinin hizmet hamlesine devam ettiğini ifade ederek, "Bir haftadır yağan sağanak yağmurlarda gördük ki Gemlik’in 50 yıllık alt yapı sıkıntısı sona ermiş. Eskiden olsaydı sokaklarda sandalla gezerdik. 200 yataklı bölge hastanesinin temelini kısa sürede atacağız. TOKİ konusunda da çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar  gelecek mahalli seçimlerde bizim karnemiz olacak, halkımızın karşısına bu karne ile çıkacağız. Biz yol yaptık, yolsuzluk yapmadık" diye konuştu.

İl Başkanı Sedat Yalçın ise, iltihakların had safhada olduğunu ifade ederek, "Bursa’da 210 bin üyemiz var. Son seçimlerde 1 milyon oy aldık. Bunun için sorumluluğumuz ağır" dedi.

Yalçın, memur zamlarını da değerlendirerek, 10 yıllık AK Parti iktidarında toplam yüzde 135 enflasyon olurken, memura bu dönemde yüzde 280 oranında zam yapıldığını hatırlattı.

Konuşmaların ardından 100’ü aşkın yeni üyeye parti rozeti takıldı .
Kaynak: İHA