Sevgi Yolu’nda Akşam Dinletileri Başladı

Konak Belediyesi bahar mevsimiyle birlikte mayıs ayı boyunca sürecek olan akşam dinletilerine başladı.

Sevgi Yolu’nda Akşam Dinletileri Başladı
Alsancak Sevgi Yolu’nda, Pazar günleri hariç her akşam 18.00-19.00 saatleri arasında vatandaşlara yorgunluk attıracak olan dinletiler, insanların yaşamlarına renk katacak. Vatandaşlar Sevgi Yolu’nda hem sevdiklerine bir anmalık seçecek, hem dilediği bir kitabı satın alma ve okuma fırsatı bulacak. Bir yandan da bahar akşamının tatlı serinliğinde müzik eşliğinde vücudunu dinlendirip, huzurlu bir şekilde evinin yolunu tutacak. 31 Mayıs akşamına kadar devam edecek programda her gün ayrı bir dinleti gerçekleştirilecek. 4 Mayıs Cuma akşamı Stewart Todd saksafon, Can Ercan ise gitar eşliğinde kulakların pasını silecek. 5 Mayıs cumartesi Sinan Humar’ın gitarına Dilek Bayrak Humar sesiyle eşlik edecek. 7 Mayıs günü Metin Dağ gitarıyla Sevgi Yolu’na uğrayanlara müzik ziyafeti sunacak.

Her gün ayrı bir sanatçının müzik sunumu yapacağı etkinliği vatandaşların sabırsızlıkla bekleyeceğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, yurtdışına çıkan vatandaşların, böylesi etkinlikler ile sık sık karşılaştığını, “ Bizde neden böyle etkinlikler yok” diye hayıflandığını hatırlattı.

Başkan Tartan, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik. Bahar akşamları, işinden çıkan vatandaşlar, Sevgi Yolu’nda bir saat boyunca dinlenecekler, bir kahve eşliğinde müzik dinleyecekler, günün yorgunluğunu atarak evlerinin yolunun tutacaklar. Belki de evlerine giderken, sevdiklerine birer anmalık satın alıp götürecekler. 31 Mayıs akşamına kadar sürecek dinleti programına İzmirlileri bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA