Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış;

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış, 3 Mayıs’ın devlet kademelerindeki kominist kadrolaşmaları eleştirdiği için milliyetçilerin zindalara atıldığı gün olduğunu belirtti.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış;
Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Ersançmış , 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu .

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ersançmış , Atsız’ın çerileri , Başbuğ’un bozkurtları var oldukça Türkiye bir Türk yurdu olarak kalacağını ve Türkiye üzerinde hain emelleri olanlar amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi .

Ersançmış ; “3 Mayıs devlet kademelerindeki komünist kadrolaşmaları eleştirdiği için milliyetçilerin zindanlara atıldığı ve işkenceler yapıldığı acı dolu günlerin başlangıcıdır . Hüseyin Nihal Atsız’ın ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in de aralarında bulunduğu Zeki Velidi Togan , Muzaffer Özdağ , Reha Oğuz Türkkan , Osman Yüksel Serdengeçti ve daha ismini sayamayacağımız çok sayıda dava adamı tutuklanmış , tabutluklara konulmuştur” dedi .

3 Mayıs 1944 Türk Milliyetçilerinin tek parti iktidarının zulüm ve baskı idaresine başkaldırdığını ifade eden Onur Ersançmış ; “3 Mayıs yıllar süren siyasi ve sosyal mücadelemizin başlangıç günüdür . 3 Mayıs Türk milliyetçiliğinin düşünce olmaktan çıkıp harekete , eyleme ve dönüştüğü günüdür . İnanç ve kararlılığın zulüm ve baskıya galip geldiği gündür . Unutulmasın ki bu ülkede Atsız’ın çerileri , Başbuğ’un bozkurtları var oldukça Türkiye bir Türk yurdu olarak kalacak ve ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlar amaçlarına ulaşamayacaktır” diye konuştu .

Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış , Ülkü Ocakları Teşkilatı’nın 12 Mayıs 2012 tarihinde düzenleyeceği ve Ali Kınık ile Mustafa Yıldızdoğan’ın katılacağı “Ülküde Birlik , Ülkede Birlik” konserine de tüm Karslıları davet etti .
Kaynak: İHA