İscehisar'da Bilgi Yarışması

İscehisar ilçesinde okullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

İscehisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı, İscehisar İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmada yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan bütün okulları, öğretmenleri, idarecileri ve öğrencileri kutladı.

Yarışmanın ilçe olarak kendilerini gururlandırdığını ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

''Yarışmaya katılan bütün okullarımızın tam puan almaları sonuçların uzatma sorularında belirlenmesi büyük bir başarıdır. Bu benim anlayışıma göre bütün okulların birinci olmaları anlamındadır. Ama usul gereği bir derecelendirme gerektiğinden ilk üçü belirleyerek madalyalarını vereceğiz. 'Dereceye giremedim' diyen okullarımız üzülmesin.''

Yarışmada, çoktan seçmeli 15 asil 11 yedek soru soruldu.

4. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında Mercan İlköğretim Okulu birinci, Fatih İlköğretim Okulu ikinci, Karaağaç Merkez ilköğretim Okulu ise üçüncü oldu. 5. sınıflar arasında yapılan yarışmada İscehisar İlköğretim Okulu birinci, Fatih İlköğretim Okulu ikinci, Atatürk İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. 6. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında ise Selçuklu İlköğretim Okulu birinci, İscehisar İlköğretim Okulu ikinci, Fatih İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

7. sınıflarda İscehisar İlköğretim Okulu birinci, Fatih İlköğretim Okulu ikinci, Selçuklu İlköğretim Okulu üçüncü oldu. 8. sınıflar arasında da Mercan İlköğretim Okulu birinci, İscehisar İlköğretim Okulu ikinci ve Atatürk İlköğretim Okulu üçüncü oldu .
Kaynak: AA