İl Müdürleri Veda Yemeğinde Buluştu

Konya'da görev yapan il müdürleri, görev değişikliği nedeniyle şehirden ayrılan Bilim Teknoloji ve Sanayi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ile Tarım Reform Bölge Müdürü için verilen veda yemeğinde bir araya geldi.

İl Müdürleri Veda Yemeğinde Buluştu
Konya'da görev yapan il müdürleri görev değişikliği nedeniyle Konya'dan ayrılan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şerafettin Akal, Tarım Reformu Bölge Müdürü Yaşar Kıyak ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş için verilen veda yemeğinde buluştu. Özel bir restoranda verilen veda yemeğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşaviri Fedai Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Meteoroloji İl Müdürü Erol Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lokman Ceylan, Basın Enformasyon İl Müdürü Tuncay Karabulut, SGK İl Müdürü Cem Dinç, MTA Bölge Müdürü Cevat Genç, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Osman Yaşar Acet, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Tugay Kaya, Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Gar Müdürü Yalçın Tekkalmaz, Eski SGK İl Müdürü Özge Songül, Mali Müşavir Celal Emiroğlu, Konya Defterdar Vekili Şahin Özmenyurt, KOSKİ Eski Genel Müdürü Nurettin Kılıç katıldı.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Mali Müşavir Celal Emiroğlu, rutin olarak yaptıkları aylık toplantılarının artık sürekli veda yemekleri haline dönüştüğünü söyledi.

Emiroğlu, "İlk defa bunu yaparken tanışma kaynaşma olsun diye yapmıştık. Zaman içerisinde veda yemeğine dönüştü. Bugün de üç değerli müdürümüzün veda yemeğinde beraber olduk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Konya'dan ayrılan Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Şerafettin Akal, Tarım Reformu Bölge Müdürü Yaşar Kıyak ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş'e günün anlamına özel hediyeler verildi.

Yemeğin güzel bir kaynaşma ortamı oluşturduğu konusunda birleşen il müdürleri, şehirden ayrılan müdürlerin her zaman gönüllerinde yer alacağını söyledi.

Hediye merasiminin ardından yemeğe katılan tüm müdürler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA