Hayvalı’dan Murzioğlu’na Teşekkür

Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Hayvalı, yeni hizmet binalarının iç tefrişine katkılarından dolayı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Hayvalı’dan Murzioğlu’na Teşekkür
Ahmet Hayvalı, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. Hayvalı, ziyarette yaptığı açıklamada, “Samsunumuza ve üyelerimize yakışır modern bir binaya kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Binamızı yaparken destek aldığımız kurum ve kuruluşlardan biri de Samsun Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Binamızın tefrişinde emeği geçen Samsun Ticaret ve Sanayi Odamıza, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın yeni hizmet binası kentimize hayırlı, uğurlu olsun. Böylesi güzel ve modern binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah inşallah bize de böyle güzel bir bina nasip eder. Bilindiği gibi düzenlediğimiz bir yemekte Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın talimatı ile Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın sözüyle 19 Mayıs Stadı’nın yanında Odamız ve Ticaret Borsası’nın içinde birlikte olacağı bir yer sözü verildi.

Arazinin tarafımıza devredilmesi için yasal süreç henüz bitmedi. Mevcut yerimiz ise hem kullanışsız hem de çok eski. Yeni yerimizi belediye versin, ben söz veriyorum 1 ya da 1.5 yıl içinde orayı yapıp hizmete sokacağım. Yer konusunda yasal bir süreç var, onu bekliyoruz. İnşallah kısa süre içinde de bu sonuçlanır” diye konuştu.

Hayvalı ayrıca, Başkan Murzioğlu’na yeni hizmet binalarının kristal maketini hediye etti .
Kaynak: İHA