Danışmaz Makina Yine Sanko MST Bekoloderi Tercih Etti

Türkiye genelinde çeşitli altyapı ve üstyapı projelerini üstlenen Danışmaz Makina, geleneği bozmadı ve bekoloder alımında yine Sanko MST'yi tercih etti.

SANKO Holding ' in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina ' nın son teknoloji ile donatılan Gaziantep ' teki fabrikasında üretilen MST bekoloderi 2006 yılından beri tercih eden Danışmaz Makina , 2011 yılındaki 7 adetlik alımının ardından bu yıl da 6 adet MST bekoloder alarak makine parkını güçlendirdi .

Danışmaz Makina ' nın kurucusu Köksal Danışmaz , Sanko Makina ' dan 2008 , 2009 , 2010 , 2011 ve 2012 yıllarında ' filo alımı ' yaptıklarını belirterek , " Bu yıl MST M542 bekoloder aldık ve makine parkını daha da güçlendirdik " dedi .

Köksal Danışmaz , makina işlerini taşeronlara verdiklerini ancak 2008 yılından itibaren makine kiralama filosu kurmaya karar verdiklerini de belirterek , " Bünyemizdeki mühendislerden makina markalarını araştırmalarını istedik . Araştırma sürecinden sonra incelediğimiz değerlendirme raporlarında MST bekoloderlerin teknik değerlerinin ithal makinalardan geri kalmadığını gördük . Yatırımlarımda ülkemizde istihdama gönül vermiş firmaları gözetirim . Bu anlayışla Sanko Makina ' yı tercih ettim . Çalışma şartlarımızçok ağır olduğu için zihnimizde oluşan soru işaretlerini ise Sanko Makina İmalat Makinaları Satış Direktörü Aydın Karlı ' nın bizi Gaziantep ' te kurulu fabrikaya daveti ile giderdik . Fabrika gezimize Sanko Makina Bölge Satış Müdürü Murat Değirmencioğlu da eşlik etti . Fabrika ziyaretimizde teknik ekibimizle birlikte modern tezgahlarda yapılan üretime hayran kaldık . Ülkemizde bu denli modern bir fabrikanın olması ülkemiz ve milletimiz için büyük kazançtır . Yurtdışında makine fabrikalarını da ziyaret ettik veşunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki , Sanko Makina ' nın sahip olduğu üretim teknolojisi , yurtdışındaki emsallerinin çok daha ilerisindedir " şeklinde konuştu .

Danışmaz , 2008 yılında aldıkları MST M542 makinalardan çok memnun kaldıklarına dikkat çekerek , " Satış sonrası hizmetler ve yedek parça konusunda Sanko Makina ' nın desteği , sektörde itibarımıza daha çok güç kattı . Her geçen gün makina sayımızı artırarak ekibimizi genişlettik . Türkiye genelindeki büyük projelerde Sanko Makina ile yolumuza devam ediyoruz , edeceğiz de " diye konuştu .

Bu arada , Köksal Danışmaz ' ın satın aldığı makinaların teslimat törenine , Sanko Makina adına Satış Müdürü Murat Değirmencioğlu , Satış temsilcisi Emru Uzuner , MST Timsan yetkili servisi Sabri Selim ve Yimak yetkili servisi Süleyman Yiğiter de katıldı .

Kaynak: İHA