Attığı tweet ortalığı karıştırdı

Kanal D'nin haftasonu haberlerini sunan Serdar Cebe attığı twitle ortalığı karıştırdı.

Attığı tweet ortalığı karıştırdı
Sosyal medyada Fenerbahçeliler ayaklandı, Serdar Cebe attığı hakeret yüklü 'KOCAMAN ' twitler nedeniyle özür dilemek zorunda kaldı.

Kanal D spikeri Serdar Cebe, Fenerbahçe ile ilgili hakaret dolu twitler atınca sosyal medyada olay oldu. Cebe aldığı tepkiler nedeniyle bir süre twit sayfasını kapatmak zorunda kaldı.

Hakaretler ve tehditler yağmur gibi yağdı.

OLAY ÇIKARTAN KOCAMAN TWİTLER

Serdar Cebe'nin olay çıkartan twiti Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın soyadından esinlerek üretilmişti. 'KOCAMAN Şerefsizler düşünsün ' twiti düştüğü anda ortalık karıştı.

Attığı tweet ortalığı karıştırdı

Bu twitin ardından Serdar Cebe'den bir skandal twit daha geldi.

Attığı tweet ortalığı karıştırdı


'KOCAMAN ' TEPKİ PATLAMASI

Serdar Cebe yaptığı hatayı anladığında ortalık birbirine girmişti. Fenerbahçeliler Kanal D spikerinin attığı twitlere küfür ve hakaretlerle karşılık vermeye başladılar. Tepki öyle KOCAMAN oldu ki Serdar Cebe bir ara sayfasını kapatmak zorunda kaldı.

Attığı tweet ortalığı karıştırdı

ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI

Yaptığı hatanın geçte olsa farkına varan Serdar Cebe, önce 'sözlerinin yanlış anlaşıldığını, Aykut Kocaman ile dediklerinin ilgisi olmadığını ' açıkladı. Tepkiler dinmeyince de özür dilediği şu twitler geldi;

* 'Ayıptır ayıp herkese ayıp.. Kimse saptırmasın söylediklerimin Aykut Kocamanla bir alakası yoktur. '

*Benim etmediğim hakareti şimdi bana ediyorlar yazdıklarımın saha ile alakası yoktur. twiiter ortamında hakaret edenlere verilmis cevaptır.

*Eger yanlıs anlasıydıysam tüm Fenerbahce Camiasından özür dilerim.. '

ÖZÜR YETMEZ! BU KAÇINCI

Serdar Cebe'nin bu özür mesajı da tepkileri dindirmedi. Fenerbahçe muhabiri Lube Ayar'ın başını çektiği grup Serdar Cebe'yi istifa etmeye davet etti. Lube Ayar, 'linç nedir en iyi bilenlerden biriyim burada.. kimseyle derdim falan da yok.. ama serdar cebe'nin bu kaçıncı terbiyesizliği.. özür yetmez! ' diye yazdı.

Attığı tweet ortalığı karıştırdı