Karne Yaklaşıyor, Aileler Ne Yapmalı?

Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’nin, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan "Anne Baba Destek Programı" kapsamında, 30 Mayıs Çarşamba günü, Acıbadem Adana Hastanesi Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder tarafından, "Sınav sürecinde anne-baba tutumları" konulu sunum yapılacak.

Karne Yaklaşıyor, Aileler Ne Yapmalı?
Eğitim programı katılımcılarına, Optimum Outlet yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Uzmanların, çocuk yetiştirmenin bir sanat olduğunu savunduğu günümüzde, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi, ebeveynlere bu yönde de destek olmayı sürdürüyor.

Alışveriş Merkezinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, ebeveynleri çocuk yetiştirme konusunda bilgilendirmeyi amaçladığı eğitim programlarından ikincisi 30 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Optimum Outlet AVM’nin ikinci katında, S.E.S Atölyesinde, 16.30 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitim programına katılmak için danışma biriminde katılım formu doldurmak yeterli olacak.

Anne Baba Destek Programı kapsamında, Acıbadem Adana Hastanesi Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder tarafından karne, üniversite ve liselere giriş sınavları dikkate alınarak, "Sınav Süreci ve Aile" konulu sunum gerçekleştirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu program kapsamında, Dr. Obengül Ejder, ailelere, çocukları için güncel bir konu olan sınav kaygısıyla baş etme başta olmak üzere birçok konuda bilgi verecek, önerilerde bulunacak. Dr. Ejder, sunumunda, "SBS-YGS sürecinde aileler nelere dikkat etmeliler? çocuğun sınav kaygısını azaltmak için neler yapılmalı? sınav anında öğrenciler nelere dikkat etmeli? ve karne sonrası tatil süreci ile sağlıklı ana- baba tutumlarının nasıl olması gerektiği" gibi konular üzerinde duracak. Ejder, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Eğitim programı katılımcılarına, Optimum Outlet yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verilecek .
Kaynak: İHA