Dünya Üçüncüsü Ülker Pınar Aydın'a ATSO'dan Destek

ABD'nin New York kentinde 28 Nisan'da yapılan Dünya Bilek Güreşi Yarışması'na Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın sponsorluğunda katılan ve kadınlar kategorisinde üçüncülük kazanan Antalyalı sporcu Ülker Pınar Aydın, ATSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Dünya Üçüncüsü Ülker Pınar Aydın'a ATSO'dan Destek
Genç sporcuyu elde ettiği başarı dolayısıyla kutlayan ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Türkiye'de spor futbol üzerine kurulmuş gibi. Halbuki gençlerimiz bir çok branşta güzel başarılar elde ediyor, fakat bunları kimse bilmiyor. Ülker Pınar Aydın ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden bir sporcumuz. Türkiye'yi ve Antalya'yı en iyi şekilde temsil ettiği için kendisini tebrik ediyor ve başarılarının artarak sürmesini diliyoruz” dedi.

Sporcu Ülker Pınar Aydın da, ATSO Yönetim Kurulu'na teşekkür etti. New York'taki uluslararası turnuvaya daha önce Türkiye'den hiçbir kadın sporcunun davet edilmediğini belirten Aydın, “Turnuvada 16 ülkeden sporcular yarıştı. Kendi kilomda değil ağır siklette yarışmak zorunda kaldım. Türk'ün gücünü bütün dünyaya gösterdiğimi düşünüyorum. İlk üçe girenler 23 Haziran'da Mimai'de tekrar yarışacak. İnşallah orada daha iyi bir derece elde edeceğim” diye konuştu.

ATSO Başkanı Budak, genç sporcuyu tebrik ederek, başarısından dolayı bir kol saati hediye etti .
Kaynak: İHA