Tütüncü'den Üçüncü Yıl Değerlendirme Toplantısı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 40 milyon lirayı bulan bir maliyetle 20 bin metr karelik alan olan iplik fabrikası (ORÜS) yerine kentin en büyük kongre merkezini bir yılında kazandıracaklarını söyledi.

Tütüncü'den Üçüncü Yıl Değerlendirme Toplantısı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yaptıkları toplantıda 3 yıllık çalışmalarını ve gelecek projelerini anlattı. Toplantıya Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, AK Partili milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Kepezliler katıldı.

500 kişilik salon tamamen dolarken, toplantıyı yaklaşık 800 kişi takip etti.

60 MİLYON LİRALIK 2 PROJE Başkan Tütüncü, Antalya'nın ilk olimpik yüzme havuzunun da yer alacağı ve 20 milyon liraya mal olacak 50 bin metrekarelik Kepezpark Varsak ile 2 bin kişilik salonuyla Antalya'nın en büyüğü olacak ve 40 milyon liraya mal olacak kongre merkezi projeleriyle ilgili bilgi verdi. İki projenin de ihale sürecinin tamamlandığını belirten Başkan Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak projesinin Haziran ortası veya sonuna kadar, kültür merkezinin ise Temmuz ortasına kadar temellerinin atılacağını söyledi.

Tütüncü her iki projenin de ilk kazmanın vurulmasının ardından 1 yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

KAYNAĞIMIZ KEPEZ Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi'nin bir ilçe belediyesi olmasına karşın, bir kalemde 40 milyon liralık ve 20 milyon liralık projeler yapabilmesinin büyük başarı olduğunu ifade etti.

Bu yatırımlarla ilgili, 'acaba bu hizmetler nasıl finanse ediliyor' diye sorulabileceğini kaydeden Başkan Tütüncü, "Milyonlarca lira yatırım yapan, borcu olmayan bir belediyeyiz. Çalışanımızın emeğini kutsal sayıyor ve emeğinin karşılığını alnının teri kurumadan veriyoruz. Tüm hizmetlerin finans kaynağı Kepez'dir. Kepez'in kendi imkanlarıdır. Kepez'in imkanlarıyla, kaynağıyla yaptığımız çalışmalardır. Sadece Kepez'i düşünmüyoruz. Antalya'nın tamamına yönelik bir bakış açımız var" dedi.

BÜYÜKŞEHİR SLOGANLARI Hakan Tütüncü'nün konuşması, "Büyük Başkan, seni Büyükşehir'de görmek istiyoruz" sloganıyla kesildi. Bu sloganın ardından toplantıyı izleyenler uzun süre alkışladı. Tütüncü daha sonra Kepez Belediyesi çalışanlarını ardından da AK Parti yönetimi ve milletvekillerini sahneye davet ederek, vatandaşları selamladı .
Kaynak: İHA